Saturday 9 May 2015

limaLED представи Нови модели LED прожектори тип SMD

Какви са прдимствата на LED прожекторите с чип SMD?

Разнообразието от LED осветителни тела на българския пазар става все по-голямо. Технологията  на LED осветлението се развива с много бързи темпове и позволява значително подобрение на качеството.

Новите модели чипове са създадени по нова технология която намалява значително работната температура, което предпазва чиповете от прегряване и удължава многократно периода на тяхната експлоатация.

Това е и основното предимство на новите ЛЕД прожектои - SMD. LED прожекторите SMD се предлагат както в основния класически вариянт, така и със сензор за движение. И двата модела са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба със степен на защита IP65. Предлагат се в 5 варянта с мощност от: 10W, 20W, 30W, 50W и 100W.


Когато са използвани маркови чипове Bridgelux и качествени захранвания  както при limaLED предлагането удължена гаранция не е проблем. limaLED e марка гарантираща своето качествено LED осветление с 3 години гаранция, което ги нарежда до големите лидери в осветителната промишленост като OSRAM и PHILIPS. Прдставител на марката limaLED за България е LED осветление ЕООД