Saturday 30 November 2013

Диодни (ЛЕД) прожектори 30W класик и с датчик за движение

LED PIR Прожектор

Третият вид прожектори който ще представим това са LED прожектори с мощност от 30W .Те се използват за осветление на малки и средноголеми помещения за това са предпочитан източник на светлина в домашни условия.

Тези светодиодни прожектори изразходват само 30W електроенергия а излъчват около 3000 лумена светлина, което ги прави успешен заместител на старите 300 ватови халогенни прожектори.



ЛЕД прожектор 30W се предлага в три основни вариянта- класически, с датчик за движение и RGB-многоцветен с възможност да променя цветовете в които свети. Всички тези прожектори са водозащитени и са подходящи както за закрити така и за открити помещения. Класическият вариянт 30W LED прожектор е универсален и практически може да бъде поставен навсякъде, моделът с датчик за движение се използва за осветление на предвходни пространства, където няма нужда от постоянно осветление. С RGB лед прожектор може да постгнете различни светлинни ефекти. Той е изключително подходящ за декоративно осветление.
Използвайте икономични LED прожектори! Освен приятната светлина която излъчват, те ще намалят значително смвтките Ви за електроенергия
Може да прочетете следващата наша статия за LED прожектори 50W